Ο χυμός της αρχαίας ελιάς

  Ζήσε το μύθο της αρχαίας ελιάς 


                                 

Ο χυμός της αρχαίας ελιάς από διαλεγμένες υπερονόβιες ελιές κάτω από τον ήλιο της πλούσιας ελληνικής γής.Οι αργόστροφες τεχνικές της μυλόπετρας και η μέθοδος της άθερμης πίεσης  κάνουν     το να ξεχωρίζει για την χαμηλή οξύτητα  πλούσιο σε πολυφαινόλες το χρυσοπράσινο χρώμα την πλούσια φρουτώδη γεύση του την αγνότητα του.Διατίθεται σε αριθμημένη πολυτελή συσκευασία και μικρές ποσότητες.  παράγεται ο πρώτος χυμός της αρχαίας ελίας

Παραγωγή:Επιλεγμένα αιωνόβια ελαιόδεντρα από υγιείς πράσινες ελιές ποικιλίας Αμφίσσης μαζεμένες προσεκτικά με το χέρι στα μέσα Οκτωμβρίου σε υψόμετρο 300 μέτρα όπου ο καρπός διαλέγεται και μόνο ένα μέρος του επιλέγεται.

Με την μέθοδο της μύλοπετρας μια αρχαιάς τεχνικής γίνεται η σύνθλιψη του καρπού χωρίς μηχανικές μεθόδους και ακολουθεί η έκθλιψη του καρπού σε συνθήκες άθερμης πίεσης και όχι φυγόκεντριση την ίδια μέρα με την συγκομιδή.

 Συσκευασία:Εμφιαλώνεται με το χέρι φιάλη φιάλη σε μικρές ποσότητες σε πολυτελή γυάλινη συσκεασία  και ξυλινο κουτι απο μασίφ 

με αποτέλεσμα να παράχθει ο χυμός του αγουρέλαιου χαμηλής οξύτητας πλούσιο σε πολυφαινόλες με διαυγή χρυσοπράσινο χρώμα και πλούσια φρουτώδη γεύση χαρακτηριστικό της ποικιλίας αμφίσης με τα χαρακτηριστικά του πικρού και του πικάντικου έντονα και σε ισσοροπία.